Relatie-coaching/therapie

Voelt het alsof je jezelf verloren bent?

Pas je je te makkelijk aan? Moeite met aangeven van je wensen & grenzen? Moeite met voelen van je eigen behoeften?

Mis je echt contact?

Sluit je je af voor je partner of anderen? Maak je ruzie en voel je afstand? Mis je echte verbinding met anderen? Vraag je je af hoe je een duurzame relatie kan aangaan/behouden?

Mis je intimiteit/seks?

Mis je levendigheid in je relatie? Vrijen jullie niet meer of op een manier waarin je dingen mist? Wil je ontdekken hoe je elkaar kan liefhebben zonder alleen op klaarkomen gericht te zijn?

Hoe wordt je meer tevreden?

Door stil te staan bij wat je/jullie behoeften en wensen zijn.

Door te zien welke gewoonten/patronen nu belemmerend zijn voor de relatie.

Door te leren hoe je zelf verantwoordelijkheid voor jou reacties kan nemen in plaats van naar de ander te wijzen.

Door op een handige manier met onderlinge verschillen die er tussen jullie zijn (verschillen zijn juist oké!!)

Door niet alleen te praten maar oefeningen te doen die je sneller tot inzicht en verandering brengen.

Door te expermenteren met wat je wél wil en te ervaren dat vertrouwen in jezelf en de relatie daardoor groeit.

 ” Je kan de wind niet veranderen, wel de stand van je zeilen”

Ervaringen:

We hadden allebei al een langere relatie achter de rug en merkte dat het zoeken was om in onze relatie niet in oude gewoonten te vervallen. We waren allebei geneigd om ons te veel aan te passen en miste daardoor het gevoel dat er ruimte was voor onze eigen behoefte. Door samen het boek ‘ACT in love’ door te lopen en af en toe een therapie sessie te hebben, werd duidelijk dat we duidelijker naar elkaar moesten zijn om respect voor onszelf en elkaar te houden. Door met elkaar te praten (wat we daarvoor niet deden) en oefeningen te doen in het elkaar aanraken zijn we meer naar elkaar toegegroeid én is er ruimte voor wat we los van elkaar willen.

Rob en Jeanette (52 en 48)

3 jaar samen

Na een burnout had ik echt tijd nodig om opnieuw te ontdekken hoe ik mijn energie en tijd wilde verdelen. Ik ontdekte dat ik veel tijd kwijt was met piekeren en rekening houden met anderen én ik weinig liefde voor mezelf had. Door mijn onhandige gewoonten echt te leren kennen, heb ik geleerd meer te kiezen voor wat ik nu wil doen. Dat is niet altijd makkelijk en ik moet blijven opletten, maar ik doe nu meer wat goed is voor mezelf en geniet van de tijd met mijn dochters.

Malou 35 jaar

Psycholoog, moeder van twee dochters.

De coaching en therapie die ik je kan ik bieden:

Relatie- coaching/-therapie.

TRAINING ACT in love (in een groep)

Als je in korte tijd minder gedoe, meer onderling begrip en levendigheid wil in je liefdesrelatie  (wie wil dat nou niet 🙂 is de ACT in Love TRAINING iets voor jou en je partner!

Je leert praktisch bruikbare manieren om met meer respect om te gaan met verschillende behoeften en oplossingen te vinden voor lastige dilemma’s (bijvoorbeeld: als de een wel regelmatig behoefte heeft aan intimiteit/seks en de ander niet, als de een een planner is en de ander een ‘go with the flow type, als de een alles samen wil doen en de ander ruimte voor zichzelf wil).

Tijdens deze unieke training gebruiken jullie het werkboek ACT in Love om je voor te bereiden op de sessies op locatie en samen enkele gesprekken te doen.

Daardoor gaat er weinig tijd verloren en kan je optimaal leren tijdens de trainings-dagen.
De training bestaat uit actieve en ervaringsgerichte sessies voor jou en je partner apart én enkele sessies met meerdere stellen samen.

In de gezamenlijke sessies staan we op een praktische manier stil bij de universele uitdagingen in een duurzame relatie (het is geen vage praatgroep 🙂 )

Locatie: Nieuwegracht 25 Utrecht.

Data: 7 en 28 september, 12 oktober en  9 november 2024.

Tijden: van 9.30-12.00

Kosten: 699,- euro per persoon voor vier zaterdagen. Inclusief koffie/thee en lekkers. Exclusief lunch: deze kunnen jullie zelf regelen in de buurt zijn veel heerlijke lunch tentjes. Het werkboek ACT in Love dienen jullie zelf aan te schaffen.

Vergoeding: Als je bij ASR een aanvullende verzekering hebt, komt deze training in aanmerking voor vergoeding: https://www.asr.nl/verzekeringen/zorgverzekering/vergoedingen/asr/2024/181800742

Aanmelden: mail@denisematthijssen.nl

Therapeuten en coache’s kunnen de training ACT in love ook volgen als onderdeel van Leer-therapie ( we zijn nog in afwachting van accreditatie door de NVRG).

RETRAITE ACT in love .

De training ACT in love is ook te volgen als retraite van 3 dagen op locatie.

Meer informatie: mail@denisematthijssen.nl

ACT in LOVE   losse sessies

Losse sessies:
130,- euro per sessie (60 minuten).

 

Individuele coaching/therapie.

TRAINING: ACT your self free 

 

Echt jezelf zijn… je eigen pad bewandelen, we willen het allemaal én toch is het zo lastig! Patronen uit onze jeugd en neigingen in het omgaan met oude pijn verleiden ons vaak tot automatische reacties.

Uit verbinding geraakt met ons zelf, raken we afgesloten van belangrijke mensen, de wereld en haar universele levensenergie. We ervaren het leven dan vaak als een worsteling. Gaan we ons eenzaam, ontevreden en ongelukkig voelen.

In de begeleiding (gebasseerd op ACT en IFS) krijg je tools om bij jezelf stil te staan en te ontdekken waarin je nu vast zit én hoe je jezelf kunt bevrijden uit belemmerende gewoonten.

Je leert jouw beschermende delen te leren kennen, begrijpen en waarderen om wat ze voor je hebben gedaan. Je leert ook hoe vanuit jouw altijd aanwezige en helende zelf, een innerlijke rust kan creëren. Ook krijg handvaten om NU te dealen met lastige dilemma’s en keuzen te maken vanuit jouw waarden.

Hiermee leer je bij te dragen aan waardevolle relaties, werk te doen wat vervulling geeft, een rol hebben in een vreedzame liefdevolle wereld én ons verbonden voelen met universele spirituele energie.

Je leert jouw waardevolle leven, te leven op jouw eigenzinnige manier. In verbondenheid met jezelf, belangrijke anderen om je heen, de wereld én het grotere geheel.

Kosten:
699,- euro voor 6 sessies van 60 minuten en een online intake.

Vergoeding: Als je bij ASR een aanvullende verzekering hebt, komt deze training in aanmerking voor vergoeding: https://www.asr.nl/verzekeringen/zorgverzekering/vergoedingen/asr/2024/181800742

TRAINING ACT your self free (in een groep)

De training ACT your self free start in het najaar van 2024. Wil je jezelf aanmelden, stuur dan een mail naar: mail@denisematthijssen

De training ACT your self free kan ook als voorbereiding én integratie van een psychedelische reis gedaan worden. Wil je meer informatie neem dan contact op.

 

ACT your way

Doen wat werkt voor jou

Als je je eigen wensen & grenzen wilt ontdekken

Als je keuzen wil leren maken,

Als je meer zelfvertrouwen wil krijgen.

Losse sessies:
99,- euro per sessie (60 minuten).

TRAINING ACT your way (in een groep) 
 (een online intake van 30 minuten en 6 bijeenkomsten van 90 minuten).

Kosten: 699, – euro per persoon.

Data: op aanvraag.  mail@denisematthijssen.nl  

RETRAITE ACT your way (twee dagen op locatie in een groep)

 Kosten en data op aanvraag. mail@denisematthijssen.nl 

Benieuwd waar hulp jou kan brengen?