Over mij

Als je meer over mij wil weten…

Ik ben opgeleid als HBO-Verpleegkundige. Na ruime tijd als verpleegkundige in de Kinder & Jeugdpsychiatrie gewerkt te hebben, heb ik me verder geschoold tot SPV en Systeemtherapeut. In 2008 heb ik kennisgemaakt met ACT: Acceptance & Commitment Therapie. Ik heb mezelf jarenlang ondergedompeld in ACT opleidingen en internationale congressen.  Intussen heb ik ervaring in het geven van groepstrainingen, oudercursussen en gezinstherapie met ACT.

ACT heeft mij ook geholpen om te genieten van activiteiten en luchtig in het leven te staan. Bijvoorbeeld door met vrienden/familie samen ongegeneerd foute grappen te maken en heel hard te lachen.

Wat begon als brutale stap is inmiddels een soort ‘winkel’ aan het worden: boeken schrijven. Niet het meest voor de hand liggende als je weet dat je dyslexie heb. Maar ik wilde het gewoon heel graag! Met hulp van collega’s en lieve mensen om me heen lukt het.

Je denkt misschien dat ik een workaholic ben (wat wel een beetje zo is) maar ik heb ook andere liefhebberijen. Zo hou ik van reizen (mijn favoriete eiland is La Palma) en van chocola, drop en Italiaans ijs, bij voorkeur van Roberto Gelato uit Utrecht. Ook hou ik veel van muziek luisteren en naar concerten gaan van o.a. Crowded House, Haevn, Di-rect, Douwe Bob en James Taylor. Verder hou ik enorm van buiten zijn: fietsen, hardlopen, wandelen, uitjes met vriendinnen (zoals op de foto hiernaast). Ook hou ik er van om te blijven leren. Daarom volg ik bij Yogaya in Utrecht een opleiding tot yogadocent.

 

Volg mij op Social Media:

Systeemtherapeut NVRG

Ik ben geregistreerd Systeemtherapeut bij de Nederlandse vereniging voor Gezins en Relatie therapeuten: NVRG . Daarnaast ben ik ook Opleider en Supervisor voor Systeemtherapeuten in opleiding.

ACT therapeut/trainer

Ik ben aangesloten bij de ACBS BeNe. Dit is de Belgisch Nederlandse vereniging voor ACT therapeuten en trainers. 

Wil jij samen met mij werken aan jouw wensen ?