Over mij

Over mij.

Ik ben opgeleid als HBO-Verpleegkundige. Na ruime tijd als verpleegkundige in de Kinder & Jeugdpsychiatrie gewerkt te hebben, heb ik me verder geschoold tot SPV en Systeemtherapeut. In 2008 heb ik kennisgemaakt met ACT: Acceptance & Commitment Therapie. Ik heb mezelf jarenlang ondergedompeld in ACT opleidingen en internationale congressen.  Intussen heb ik heel veel ervaring in het lesgeven over systeemtherapie (gezins/relatietherapie) en de boeken die ik heb geschreven o.a. bij de King nascholing.

Wat begon als brutale stap is inmiddels een soort ‘winkel’ aan het worden: boeken schrijven. Niet het meest voor de hand liggende als je weet dat je dyslexie heb. Maar ik wilde het gewoon heel graag! Met hulp van collega’s en lieve mensen om me heen lukt het.

Inmiddels heb ik ook de ACT-fabriek opgericht. https://act-fabriek.nl/

Samen met collega’s geef ik ACT-trainingen aan professionals. O.a. op basis de boeken ACT your way, ACT in Balans en ACT in Love.

Je denkt misschien dat ik een workaholic ben (wat wel een beetje zo is) maar ik heb ook andere liefhebberijen. Zo hou ik van reizen (mijn favoriete eiland is La Palma) en van chocola, drop en Italiaans ijs, bij voorkeur van Roberto Gelato uit Utrecht. Ook hou ik veel van dansen (estatic dance), muziek luisteren en naar concerten gaan van o.a. Crowded House, Haevn, Di-rect, Douwe Bob en James Taylor.

Verder hou ik enorm van buiten zijn: fietsen, hardlopen, wandelen, uitjes met vriendinnen. 

Volg mij op Social Media:

Systeemtherapeut NVRG

Ik ben geregistreerd Systeemtherapeut bij de Nederlandse vereniging voor Gezins en Relatie therapeuten: NVRG . Daarnaast ben ik ook Opleider en Supervisor voor Systeemtherapeuten in opleiding.

ACT therapeut/trainer

Ik ben aangesloten bij de ACBS BeNe. Dit is de Belgisch Nederlandse vereniging voor ACT therapeuten en trainers.

Wil jij samen met mij werken aan jouw wensen ?