Hoe kun je jezelf zijn in een ‘maakbare’ wereld?

‘Gelukkig zijn is een keuze’ wordt vaak gezegd, maar hoe doe je dat? Hoe ga je ermee om als je lichaam niet meewerkt, relaties verbroken worden en je steeds twijfelt over werk of opleiding? Hoe zorg je voor een goede balans? En hoe kun je jezelf zijn met al je imperfecties, in een wereld waarin alles maakbaar lijkt?

ACT in Balans

ACT in balans is een boek wat jou hierbij gaat helpen ! ACT in balans is een praktisch, helder en down to earth zelfhulpboek,  wat je kan gebruiken zonder én met een coachings-programma.

ACT in balans is gebaseerd op  ACT (Acceptance and Commitment Training/Therapy). De methode helpt mensen te focussen op datgene wat ze kunnen veranderen: hun eigen gedrag.

ACT in balans is een boek vol tips en oefeningen waarmee je leert in zeven stappen meer balans in je leven te creëren. Je leert tijd en energie te steken in wat je écht belangrijk vindt.  Je leert hoe je kan stoppen met energie steken in dingen die niet te veranderen zijn. En je leert hoe je voorkomt dat je energie wegvloeit in activiteiten die er niet (meer) toe doen.

Eindelijk echt doen wat werkt voor jou!

Met coaching naast het boek, leer je voor de rest van je leven de vaardigheden om rust en energie te ervaren, een waardevol en zinvolle invulling te vinden voor jou leven én overspannenheid en burnout te voorkomen.